Skrattande kvinna i skog

Intresseanmälan.

Är du nyfiken på Bro Mälarstad och drömmer du om att kanske flytta hit i framtiden? Anmäl ditt intresse hos respektive aktör nedan.

Bro Trädgårdsstad 

Riksbyggen bygger Trädgårdsstaden om ligger närmast pendeltågstationen med stadsmässiga kvarter kring levande torg och gröna gårdar. Här planeras allt från kvadratsmarta ettor till familjevänliga fyror.

Kontakt och intresseanmälan

Brogårdsstaden etapp 1 

Balder har skapat ca 650 hyresrätter, alla med balkong eller uteplats. Bebyggelsen har en låg skala från 3–5 våningar vilket, tillsammans med planerade småhus i området, ger en hemtrevlig småstadskänsla.  

Kontakt och intresseanmälan

 

Brogårdsstaden etapp 2

I hemtrevliga Brogårdsstaden, skapar Heimstaden och Magnolia Bostad en plats för små och stora familjer. En stor del av kvarteret byggs i trä, med omtanke om både dig och miljön. Hjärtat av området blir det nya torget med butiker, busshållplats och lekytor.

Kontakt och intresseanmälan

Slottsparken 

I ett vackert naturnära läge, med promenadavstånd till Mälaren, uppför Aros Bostad Slottsparken Bro – 39 radhus i bostadsrättsform. Bostäderna uppförs i två storlekar, som kan kombineras med olika utförande på tomten.

Kontakt och intresseanmälan

Syrenlunden

Signum bygger par-/kedjehus i varierande storlekar. Husen är framtagna av Signums designteam tillsammans med den prisbelönta arkitektbyrån Arrhov Frick. Storlekarna varierar från 65 till 134 kvm för att passa allt från singeln till familjen. Oavsett storlek får du ett hem med en smart planlösning, ett energisnålt värmesystem och en minst sagt härlig uteplats.

Kontakt och intresseanmälan

Brogårdsstaden Radhus

Här finner du 16 rymliga och genomtänkta bostadsrättsparhus byggda av väletablerade Faluhus.

Kontakt och intresseanmälan

Bro Mälarstrand

Magnolia och KF Fastigheter skapar tillsammans Bro Mälarstrand där bor du alldeles vid strandkanten, men också strax intill skolor och annan service. Längs den levande stadsgatan planeras en stor variation av bostäder. Allt från flerfamiljshus till villor och stadsradhus med egen trädgård.

Kontakt och intresseanmälan