En stadsdel bland susande tallar

Balder utvecklar Brogårdsstaden, en del av Bro Mälarstad, en stadsdel där människors vardag möts på gatorna men där det också finns närhet till en stig i skogen.

651 Bostäder

Hyresrätter om 1-4 Rok mellan 24-74 kvm

Uteplats/balkong

Alla lägenheter har egen uteplats eller balkong

Buss 555 till Bro

Bussen tar dig snabbt in till Bro

Hjärtat av området blir det nya torget

- en trygg och levande mötesplats med butiker, busshållplats samt gröna ytor för umgänge och lek, allt inom gångavstånd från den nya kvarteret.

Allt fler vill flytta till Upplands-Bro och kommunen växer så det knakar. Inte så konstigt med tanke på de natursköna omgivningarna, läget med närhet intill Mälaren. I kvarteret Brogårdstaden har vi byggt 24 hus med cirka 650 bostäder.

Skrattande kvinna i skog

Moderna lägenheter med citypuls vid torget

Bebyggelsen har en låg skala från 3–5 våningar vilket, tillsammans med planerade småhus i området, ger en hemtrevlig småstadskänsla. 

Vårt nya kvarter har promenadavstånd till mycket. Hjärtat av området blir det nya torget – en trygg och levande mötesplats med butiker, busshållplats samt gröna ytor för umgänge och lek. Lite längre bort ligger Bro Centrum med simhall, äventyrsbad, sporthall, vårdcentral, tandläkare, apotek, blomsterbutik, frisör, gym, matbutiker, café, restauranger och mycket mer. Härifrån går även pendeltåg och bussar. Har du barn finns både förskola och skola i Bro Mälarstad. 

Oavsett om du bor litet eller stort i kvarteret Brogårdstaden har du en välplanerad bostad med bekvämligheter som förenklar din vardag. En stadsdel för livets alla skeden. Där livet får lite större plats.

Med blåbärsplock runt knuten

Alla lägenheter är utrustade med:

  • Kök från Marbodal
  • Genomgående parkettgolv
  • Helkaklat badrum med egen tvättmaskin och torktumlare
  • Alla lägenheter har egen balkong eller uteplats

Vill du veta mer och anmäla intresse till Balders bostäder i Bro Mälarstad?

Intresseanmälan