Två personer som paddlar

Där livet får lite större plats.

Att bo i Bro Mälarstad är att bo i en lantlig idyll alldeles vid vattnet, på promenadavstånd till naturen. Men också nära allt det som förenklar vardagen.

En stadsdel för livets alla skeden.

Vi skapar en stadsdel där livet får lite större plats. Där många människors vardag möts på gatorna men där det också finns en stig till strandkanten. Där det är nära till andra men aldrig långt till lugnet, där det finns plats för både kvartersliv och friluftsliv. En stadsdel för livets alla skeden.

Vill du bli stammis på caféet runt hörnet?

Då är Bro Mälarstad en plats för dig. Här planerar vi en småskalig stadsdel med varm kvarterskänsla och närhet till service. Levande mötesplatser och torg uppmuntrar till spontana möten och skapar en familjär atmosfär. Människor hälsar på varandra och ägaren till caféet på ditt stammishak vet precis hur du vill ha ditt kaffe.

Ut på upptäcktsfärd!

De natursköna omgivningarna bjuder på flera naturreservat och glittrande Mälaren med sina stränder och många öar. Här finns något för alla. Packa badkläderna och cykla ner till stranden, ge dig ut på långvandring på den natursköna Upplands-Broleden eller testa svamplyckan till skogs.

Vår vision är att skapa en stadsdel där livet får lite större plats. Där många människors vardag möts på gatorna.

Två golfspelare på golfbana

För golfaren, ryttaren och livsnjutaren.

Det här är en stadsdel för hälsa och välmående. Om du gillar att tillbringa helgerna på green finns ett flertal golfbanor i området. Två av Europas bästa ligger vid Bro Hof Slott, alldeles i närheten. Vill du hellre hoppa upp på hästryggen finns ett antal ridanläggningar på nära avstånd. Dessutom kan du enkelt ta en tur till Bro Park – Sveriges nya huvudstadsbana för galoppsport.

Hit och dit. Fram och tillbaka.

Det är enkelt att ta sig till och från Bro Mälarstad. Vill du in till Stockholm City tar det bara 34 minuter med pendeltåg från Bro Station. Västerås ligger 47 minuter bort med bil, Uppsala 51 minuter och regionala knutpunkten i Barkarby 24 minuter. Ska du ut i världen tar du dig enkelt med bil till Arlanda på 35 minuter. Trevlig resa!

Perrong på pendeltågsstation

Vill du veta mer om Bro Mälarstad?

Till Intresseanmälan