Promenadavstånd till vågskvalp och kantareller

I ett vackert naturnära läge, med promenadavstånd till Mälaren, uppför Aros Bostad Slottsparken Bro – 39 radhus i bostadsrättsform. Bostäderna uppförs i två storlekar, som kan kombineras med olika utförande på tomten.  

Valmöjlighet

 Större eller mindre hus, med svart eller vit fasad? Gräsmatta eller terrass? Välj det som passar dig!

Rekreation

Här bor du granne med golfbanan vid Bro Hof Slott Golf Club och har promenadavstånd till både skogen och Mälaren.

Form och funktion

Genomtänkta planlösningar med naturliga material som håller för ett aktivt liv.

Insidan

Radhusen finns i två olika storlekar om 106 respektive 120 kvm, fördelade på två våningar. Båda varianterna har en planlösning som omfattar kök, matplats, vardagsrum och badrum med tvättmaskin på entréplan. På övre plan finns ett allrum omgärdat av fyra sovrum och ett badrum med badkar. Tidlöshet, kvalitet och funktion är begrepp som förknippas med skandinavisk design. Det är också temat för den fasta inredningen i våra bostäder. Med en ljus och balanserad färgpalett på väggar och snickerier finns utrymme för varje boende att sätta en personlig prägel på bostaden.

 

 

Utsidan

Samtliga bostäder har egen fram- och baksida och alla är utrustade med ett förråd invid huset. Vi har skapat olika varianter för utförande av tomterna, så att de boende kan välja utifrån sin livssitation.  Föredrar du en terrass som höjer sig över marken, eller en gräsmatta som uppmuntrar till lek och spring mellan husen? 

Alla bostäder kommer att få egen parkering, men du kan själv välja var den ska vara. Vill du parkera bilen på din egen uppfart och slippa kånka på tunga matkassar? Eller tycker du att bilen är i vägen för familjens cyklar – då kan du välja att parkera bilen en bit bort på en gemensam parkeringsplats. 

 

Hållbar helhet

Som bostadsutvecklare har vi stor påverkan på människor och miljö och därigenom ett stort ansvar. Vår hållbarhetsstrategi är kopplad mot globala mål i Agenda 2030 och går i linje med bygg- och anläggningsbranschens färdplan för fossilfri konkurrenskraft. Aros Bostad ska minska koldioxidutsläppen, mängden avfall och energianvändningen samt sträva mot mer cirkulära materialflöden och ökad positiv påverkan inom miljö- och klimatområdet. För våra bostäder betyder det till exempel att vi alltid planerar för att skapa trygga bostadsområden, att vi tittar på den ekologiska mångfalden och att vi stämmer av alla materialval mot Byggvarubedömningen för att säkerställa att de är sunda mot miljö och människa. Vi tänker att man ska kunna leva och må bra i våra bostäder under många år. Vi kallar det en hållbar helhet. 

Vill du veta mer och anmäla intresse till Aros Bostads bostäder i Bro Mälarstad?

Läs mer om Aros projekt i Bro Mälarstad