Hamn

Hitta hem i Bro Mälarstad.

Vilken dröm att få utveckla en helt ny stadsdel vid Mälarens strand! Eftersom vi vill att Bro Mälarstad ska vara en plats för alla bygger vi bostäder med stor variationsrikedom. Bara att välja och vraka.

Hur vill du bo?

I Bro Mälarstad, i Upplands Bro skapas ett helt nytt bostadsområde. Här finns det bostäder som passar för de flesta behov. Välj mellan att bo stort eller lite mindre, i flerfamiljshus eller parhus med egen trädgård, nära vattnet eller pendeltåget eller mitt emellan. Du kan också välja mellan att äga eller att hyra din bostad. Här finns nyproduktion för alla. Gemensamt för alla bostäder är de höga krav som ställts på kvalitet, hållbarhet och funktion. Nedan kan du läsa mer om de olika bostadsområden som kommer att uppföras i Bro Mälarstad. Hitta din Nyproduktion i Upplands Bro. 

Visa förklaringar

Bro Mälarstad
Naturområde
Vård/Omsorg
Kommunikationer
Butiker
Bostäder
Restaurang/café ikon
Restaurang/Café
Karta på område med ikoner

Tillsammans bygger vi Bro Mälarstad.

Här kan du läsa mer om vilka vi är som utvecklar Bro Mälarstad och vad vi planerar att bygga i området. Anmäl intresse hos respektive aktör, så har du chansen att hitta din framtida drömbostad.

Gröna, sköna Trädgårdsstaden.

Närmast pendeltågstationen ligger Trädgårdsstaden med stadsmässiga kvarter kring levande torg och gröna gårdar. Här planeras allt från kvadratsmarta ettor till familjevänliga fyror.

Läs mer

Vardagen är blå i Bro Mälarstrand.

I Bro Mälarstrand bor du alldeles vid strandkanten, men också strax intill skolor och annan service. Längs den levande stadsgatan planeras en stor variation av bostäder. Allt från flerfamiljshus till villor och stadsradhus med egen trädgård.

Läs mer

Brogårdstaden – träkvarter med hemkänsla.

I hemtrevliga Brogårdstaden finns hus för små och stora familjer. En stor del av kvarteren byggs i trä, med omtanke om både dig och miljön. Hjärtat av området blir det nya torget med butiker, busshållplats och lekytor.

Läs mer