Sommar sommar sommar. Är det någonstans du kan njuta av sommaren så är det i Bro Mälarstad. Här finns Mälaren med sitt glittrande vatten, skogarna fulla av äventyr och ängarna för en picknick eller vilostund.

Mälaren har redan badtemperatur och bjuder in till strandliv med bad och lek. Det går även bra att testa fiskelyckan i någon av vikarna. Under det senaste halvåret har den nya kajen byggts klart för skönt brygghäng och ännu bättre blir det när solsängarna är färdigbyggda, vilket inte dröjer så länge. Vill man kan man byta strandliv mot äventyr och vandra den spännande kulturpromenaden som vindlar sig fram genom skog och mark och längs vattnet. Stanna gärna upp vid lekplatsen eller vid Fiskartorpsparken där det finns en spännande fauna med växter, insekter och smådjur.

Längre upp i området står radhusen i Slottsparken snart klara för inflyttning! I mitten av augusti flyttar de första in och sen fylls det på under hösten och hela projektet står klart i december. Läs mer på bromalarstad.se/aros-bostad/. Som om inte detta vore nog så har bostadsrättsföreningen Odlingslunden vid Bro station inom kort taket på plats. Huset är sedan färdigt för tillträde i mars 2024.

Vi ser fram emot att berätta mer om Bro Mälarstads utveckling i höst, men nu önskar vi alla en riktigt härlig sommar.

Relaterade nyheter

Se alla nyheter

Har du också längtan till ett skog- och vattennära boende?

Intresseanmälan