Året som gått i Bro Mälarstad

I Bro Mälarstad finns det alltid något att göra, i skogen, vid sjön och i närområdet. Det här är en perfekt plats för hemester, sommar som vinter. Här finns ingen stress, inga köer och inga måsten. Bara härligheter precis runt knuten. Året runt.

Under året som gått har vi roat oss, smakat på godsaker och shoppat på vår egen vårmarknad och julmarknad. Vi har också gått på en intressant viltplockning i skogen. Till och med en egen orienteringsslinga (Orienteringskarta_K2) finns numer i skogen runt Bro Mälarstad. Inte bara skogen bjuder på orientering, i området har nya fina skyltar satts upp, som pekar ut bra ställen där man bara kan vara, sitta, lyssna, titta och andas.

Vägen genom området och ner till Mälaren invigdes och öppnades under hösten. Nu är solglittrande vågor ännu närmare. Ta en promenad, eller cykeltur om vädret tillåter, på nya året, här finns tips att inspireras av, och lägg till en tur ner till kajen om du inte redan varit där. Om du vill göra en längre tur med bil kan vi tipsa om den här 11 mil långa upplevelserundan i närområdet, kantad av charmiga platser och vacker natur. Kanske föredrar du att åka kommunalt en bit, då kan du göra denna utflykt till Ekillaåsen och gå en bit av Upplandsleden.

Upplands Bro, Bro Mälarstad

Mitt i skogssuset och med en stor naturtomt öppnade den första skolan med förskola och lågstadium år 2021. Under 2022 har ytterligare en skola för mellan- och högstadiet slagit upp portarna på en naturskön plats i skogskanten. Här finns plats för lugn, kreativitet och stoj. Båda skolorna drivs av Jensen.

Utöver allt som finns att göra i vårt område finns också en stor variation av bostäder, från hyresrätter och bostadsrätter till radhus och fristående villor. Håll dig uppdaterad, följ oss på Facebook och Instagram för senaste nyheter om områdets fortsatta utveckling, fler säljstarter, nya tips på saker att se och göra med mera.

Efter året som gått kan vi konstatera att här är det alltid härligt att vara hemma! Med detta önskar vi dig sköna vinterhelger och ett lika gott nytt år 2023!

 

Relaterade nyheter

Se alla nyheter

Har du också längtan till ett skog- och vattennära boende?

Intresseanmälan